Spotkanie

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
Awatar użytkownika
Piotrek

Odp:Spotkanie - Zjazd Kogi !!!!

Post autor: Piotrek »

A_Q napisał:
PS. Radku to bardzo ciekawe co tu czytam na temat naszego bagażu podróżnego ;)

:-) No proszę... Z reguły jak rodzinka jedzie na wakacje, to mąż jest zaskoczony bagażem żony ;-)
Piotrek
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

A_Q napisał:
Witam, pozwólcie, że na poczatku trochę sie ujawnię, bo dotychczas występowałam, że tak powiem, incognito.

Witaj :) A ładnie to tak podglądać ;)
No zapowiada sie dość interesujaco, martwię sie tylko o pogodę.
No sie tez troszkę narobiło :( Radek ma przechlapane i za karę nazbiera drewna na ognisko :lol: :lol:
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
krzysztof

Post autor: krzysztof »

Gdańsk - Wiadomość z dnia dzisiejszego - rozpogadza się. Nie padało, temperatura rośnie, weekend ma być OK.
pozdrawiam Krzysztof

krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
Awatar użytkownika
krzysztof

Post autor: krzysztof »

Niestety dzis znów małe oberwanie chmury!!
pozdrawiam Krzysztof

krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
Awatar użytkownika
golasz

Post autor: golasz »

A do tego ośrodka trzeba zabrać śpiwory czy pościel będzie w domkach ?

Pozdrawiam
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Post autor: radek »

Dowiadywaliśmy się telefonicznie w tym ośrodku i mówią, że pościel jest na miejscu
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
stefan

Post autor: stefan »

Hmmm....a co tak cicho?...nic nie pisza....no no no...pewnie sie spotkanie nie udalo....
Hmmm... albo tak zabalowali ze do dzis nie wiedza jak sie nazywaja...:laugh: :laugh: :laugh:

Jerry klient sie do sklepu dobija.....
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

nic nie piszą, bo nie wiedzą kto ma zacząć pierwszy ;)
mała próbka zdjęć z części nieoficjalnej:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

zdjęć tylko tyle, bo reszta nie nadaje się do publicznej prezentacji ;)
stanęło na tym, że byłoby dobrze ze spotkań zrobić stałą tradycję. a oprócz tego:
1/ rozmawialiśmy o przyszłości forum
2/ ewentualnych następnych projektach grupowych
3/ o warsztacie
4/ i na koniec też o d*.* marysi ;)
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Post autor: radek »

Witajcie!!!!
Coż powiedzieć? Niech żałuje ten, kogo nie było. Mi osobiście się bardzo podobało. Nareszcie zobaczyliśmy się na żywo. Pogoda nas oszczędziła, nie padało więc grill (na ognisko było za mokro) wyszedł. Cieszę się, że mogliśmy sobie wieczorkiem usiąść i w spokoju porozmawiać. Nie spotkałem tylko Maciejaza, a szkoda, chętnie bym porozmawiał. Ale za to poznałem min. Krzysztofa, Golasza.
Golasz - oby wypełnił się Twój zapał choć w 10% !!! Cieszę się, że mogłem z Tobą pogadać, mam nadzieję że i Tobie ta impreza utkwi gdzieś w pamięci. Cieszę się, że na tym forum spotykają się ludzie o takiej rozpiętości wiekowej, że mogą się wymieniać doświadczeniami.

Targi uważam za udane, choć stoisk chyba nie aż tak dużo. Konkurs też chyba nie największy, ale nie szkodzi, dzięki temu impreza miała charakter kameralny. A w modelarstwie to chyba sprzyja rozmowom. Udało się nawiązać "żywy" kontakt z Modelarstwem Okrętowym - pozdrawiam :D i z innymi zarówno wydawnictwami jak i sklepami modelarskimi a przede wszystkim - modelarzami.

Mirek przywiózł ze sobą statki Sławka Kromera - Sławku piękna robota, mnie ozywiście najbardziej zainteresowała Twoja koga :ohmy: oraz swoją Dżonkę - pierwszy raz zobaczyłem ją na żywo.

To samo Jarek pokazał mi swoją Hanzę - mam nadzieję, że uda mu się ją skończyć.
No moja koga się jednak nie zmieściła do samochodu, żeby ją zabrać musiałbym zostawić któreś dziecko :D

Jedyne czego żałuję, to to, że rozładował mi się aparat fotograficzny i nie mam zdjęć :( Ale inni mają, niech wrzucają na stronę, na koniec to zbiorę i wrzucę w galerię ogólną. Zatem wrzucajcie fotki!!!)

Wspólnie chyba doszliśmy do wniosku, że trzeba wyznaczyć co roku stały termin zjazdów - tak, aby w przyszłości już nikogo nie zaskoczył termin, żeby każdy mógł sobie to jakoś zaplanować. Tak będzie.

Podsumowując, dziękuję wszystkim za przybycie, mam nadzieję że Wam się podobało tak samo jak mi i że więcej takich imprez, jestem szczęśliwy, że to właśnie Wy tworzycie tę stronę. A następnym razem mam nadzieję że spotkamy się już wszyscy, i ci co byli na tej imprezie i ci co nie mogli przyjechać.

Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
Łukasz_Oleś

Post autor: Łukasz_Oleś »

Mam nadzieję, że kiedyś (może w przyszłym roku) także uda mi się przyjechać i spotkać z Wami, bo bardzo bym chciał lecz w tym roku nie mogłem z różnych względów, nie zależnych ode mnie :( Fajnie by było zobaczyć więcej zdjęć z tego zjazdu wiec wspieram radka... wrzucajcie forki !! :D
ODPOWIEDZ