Cześć!
Ja meczyłem moich rodziców już na wyjazd wrześniowy i powiedzieli że wszystko się okaże jak juz będzie wszystko gotowe (namiary kempingu, data spotkania itp.),a że spotkanie jest wcześniej tym lepiej :)
Więc ja chęci mam lecz z deklaracją muszę poczekać jak wszystko się wyjaśni :side: Pozdrawiam
Spotkanie
- golasz
Odp:Spotkanie - Zjazd Kogi !!!!
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
- mirek
Ja z synem oczywiscie będę :) :)
Jakieś modele też przywieziemy . Zakwaterowanie juz mamy , na cemping raczej się nie nadaję , ale posiedzieć z przy ognisku to chetnie :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Jakieś modele też przywieziemy . Zakwaterowanie juz mamy , na cemping raczej się nie nadaję , ale posiedzieć z przy ognisku to chetnie :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Pozdrawiam Mirek Rybus
-
Witam
Ja z przykroscia musze stwierdzic ze nie bede mogl przybyc na spotkanie. Bede w tym czasie w zupelnie innym rejonie Polski bez mozliwosci przemieszczenia sie do Gdańska
No nic życzę udanego spotkania i moze sie uda nastepnym razem
Pozdrawiam
GrzesiekR
Ja z przykroscia musze stwierdzic ze nie bede mogl przybyc na spotkanie. Bede w tym czasie w zupelnie innym rejonie Polski bez mozliwosci przemieszczenia sie do Gdańska
No nic życzę udanego spotkania i moze sie uda nastepnym razem
Pozdrawiam
GrzesiekR
- mirek
Jest to zrozumiałe , że nie wszystkim pasuje czas i miejsce .
A moze zorganizować to tak, aby ci co nie moga sie dostosować do terminu w Gdańsku to spotkamy się w Głownie koło Łodzi na Mistrzostwach Europy modeli plywających klasy NSS
A moze zorganizować to tak, aby ci co nie moga sie dostosować do terminu w Gdańsku to spotkamy się w Głownie koło Łodzi na Mistrzostwach Europy modeli plywających klasy NSS
Pozdrawiam Mirek Rybus
-
Witam
Ja do Głowna na 90% przyjade ale na ile i kiedy dokladnie to juz sie dogadamy w pozniejszym terminie. A moze by tak z Głowna zrobic zapasowe spotkanie i dla tych co beda tez w Gdańsku?
Pozdrawiam
GrzesiekR
Ja do Głowna na 90% przyjade ale na ile i kiedy dokladnie to juz sie dogadamy w pozniejszym terminie. A moze by tak z Głowna zrobic zapasowe spotkanie i dla tych co beda tez w Gdańsku?
Pozdrawiam
GrzesiekR
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
:( :( Nie bede mogl byc na spotkaniu....
...jade w tym okresie na dwa tygodnie do Hiszpanii...
Moze by tego wrzesniowego spotkania jednak nie odwolywac...
...jade w tym okresie na dwa tygodnie do Hiszpanii...
Moze by tego wrzesniowego spotkania jednak nie odwolywac...
- JurekBin
- Kontakt:
12-13 sierpnia w Gdańsku z namiotem?
...będę w Warszawie od 7 do 11, no niby jakoś mogę coś przełożyć...
jak spanie? no chyba nie na jarmarku?
Jurek
...będę w Warszawie od 7 do 11, no niby jakoś mogę coś przełożyć...
jak spanie? no chyba nie na jarmarku?
Jurek
- Zbyszek
Właśnie jestem na urlopie i niestety 3 sierpnia idę do pracy i po bąbkach. Nie uda mi się na ten termin nic wykmbinować.:S
Pozdrawiam!!!
- mirek
Zbyszek ty lepiej zerknij na kalendarz ;) ;) Przecież to jest długi weekend
Pozdrawiam Mirek Rybus
- golasz
Witam!
Zjazd w sumie za 2 tygodnie, i nic nie wiemy ;) ;), dlatego moze ustalmy jakas ostateczną datę do deklaracji, zeby inni wiedzili czy jechac czy nie, szykowac kase,samochod itp. itd. :) No i zeby byl czas na rezerwacje :P. No i wlasnie gdzie bedzie ewentualny nocleg, w domkach, czy namiotach? No i zasadnicze pytanie, czy bedzie jeszcze spotkanie we wrześniu? No mysle, ze te pytania pomogą niektorym podjac decyzję :) ;) :) .
Pozdrawiam
Zjazd w sumie za 2 tygodnie, i nic nie wiemy ;) ;), dlatego moze ustalmy jakas ostateczną datę do deklaracji, zeby inni wiedzili czy jechac czy nie, szykowac kase,samochod itp. itd. :) No i zeby byl czas na rezerwacje :P. No i wlasnie gdzie bedzie ewentualny nocleg, w domkach, czy namiotach? No i zasadnicze pytanie, czy bedzie jeszcze spotkanie we wrześniu? No mysle, ze te pytania pomogą niektorym podjac decyzję :) ;) :) .
Pozdrawiam
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]