Nowy modelarz
-
Nowy modelarz
Witam sznowne grono modelarek i modelarzy. Na imie mam Grzesiek i mam 30 lat. Ostatnimi czasy zainteresowałem sie butelkowym hobby i takie chciałbym modele tworzyć. Lubię historie i opowieści o skarbach piratów. Cenie też sobie statki o których mało kto wie a które sa na przysłowiowe wyciągnięcie ręki. Wilhelm Gustloff, Goya, Steuben, Red zeplinn to tylko niektóre wraki bałtyku, które pozostaja w cieniu Titanica. Może moimi małymi modelami w butelkach zrobie pierwszy krok by te wraki były bardziej znane. Dużo pracy przedemną i nauki bo butelkowe hobby raczkuje w Polsce, a może sie mylę. Tak czy siak Witam serdecznie wszystkich użytkowników trgo portalu. Modelarzy i tych którzy dopiero planują zostac modelarzami:)
- Adam70
- Jarek
O:Nowy modelarz
Również chciałbym się przywitać.
Jeżeli to nie tajemnica to napisz wiecej o sobie. Skąd jesteś, jakie masz doświadczenie modelarskie i jeżeli posiadasz to zaprezentuj swoje modele.
Pozdrawiam.
Jeżeli to nie tajemnica to napisz wiecej o sobie. Skąd jesteś, jakie masz doświadczenie modelarskie i jeżeli posiadasz to zaprezentuj swoje modele.
Pozdrawiam.
- rychenko
- GrzesiekD
Nie no.... to już chyba ironia losu jest jakaś...
Witam imiennika też lubującego się w modelarstwie butelkowym:D
Wprawdzie moja relacja z halifaxa 1:350 niemal umarła... ale teraz mam ważny powód by ją kontynuować i ukończyć dzieła:D
Liczę, że sam wkrótce założysz relację ze zmagań ze szkłem i drewnem:D
pozdrawiam i jeszcze raz witam:)
Witam imiennika też lubującego się w modelarstwie butelkowym:D
Wprawdzie moja relacja z halifaxa 1:350 niemal umarła... ale teraz mam ważny powód by ją kontynuować i ukończyć dzieła:D
Liczę, że sam wkrótce założysz relację ze zmagań ze szkłem i drewnem:D
pozdrawiam i jeszcze raz witam:)
Pozdrawiam
Grzesiek
Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
Grzesiek
Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
- oksal
GrzesiekD napisał:
wkrótce założysz relację ze zmagań ze szkłem i drewnem:D
[/quote]
:laugh: jesień sprzyja takim relacjom- szkło-...-drewno-szkło-...-drewno;) Witam w gronie:)
wkrótce założysz relację ze zmagań ze szkłem i drewnem:D
[/quote]
:laugh: jesień sprzyja takim relacjom- szkło-...-drewno-szkło-...-drewno;) Witam w gronie:)
-
Zapomniałem napisać że mieszkam i wychowałem się w Szczecinie. Doświadczenia modelarskiego niestety nie mam i nie mam tez modeli którymi mógłbym się pochwalić. Na razie nie myślę zacząć budowy statku, ponieważ moja wiedza, doświadczenie i warsztat narzędziowy nie są jeszcze do tego przygotowane. Nie zamierzam tez pozostawać biernym użytkownikiem i tylko czytać dlatego swoją przygodę modelarską zacznę od najprostszych rzeczy jak np.:wykonanie beczki. Z dnia na dzień dzięki Waszym postom i różnego rodzaju poradnikom poznaję coraz więcej sposobów na budowanie różnych rzeczy., chociaż wciąż moja wiedza modelarska jest mierna.
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Malarz napisał:
Witaj Krajanie
Jesteśmy w tej samej sytuacji.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Zapomniałem napisać że mieszkam i wychowałem się w Szczecinie. Doświadczenia modelarskiego niestety nie mam i nie mam tez modeli którymi mógłbym się pochwalić. ... .
Witaj Krajanie
Jesteśmy w tej samej sytuacji.
Z ukłonami
Andrzej Korycki