;) Smok wita.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Krótkimi krokami posuwamy się do końca. Oto kilka zdięc kutra.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A propo żagle zostały pofarbowane.:whistle:
Pozd.smok
"Pomorski kuter pławnicowy"
- smok
- Lokalizacja: {"name":"polska leszno","desc":"","lat":"","lng":""}
- halny55
O:\"Pomorski kuter pławnicowy\"
Super zdjęcie.No i ta łajba na tle BARU PRZYSTAŃ to piękny widok!!!B)
- smok
O:\"Pomorski kuter pławnicowy\"
:woohoo: Witam. W dniu 19.10.2009 został zwodowany kuter ,z tego wszystkiego zapomniałem wykonać kilka zdięc .ale postaram nadrobić tą zaległość. Na razie zrobię sobie krótką przerwę z modelami.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam SMOK- Grzegorz B)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam SMOK- Grzegorz B)
- smok
O:"Pomorski kuter pławnicowy"
:) Witam. tak jak obiecałem ,oto kilka zdzięc z wystawy sklepu meblowego,gdzie wystawiłem kuter.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opinia jest bdb. Pozd. SMOK :whistle:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- bartes123
O:
smok napisał:
Jak go puścisz za te 499 PLN kolego to kup lepszy aparat cobyś ładniejsze zdjęcia robił ;]
Ładny model, szkoda tylko, że miernej jakości fotografie psują efekt. Ale ja sobie do Leszna akurat mogę dojechać, bo mam 30 km!!!
:)
Jak go puścisz za te 499 PLN kolego to kup lepszy aparat cobyś ładniejsze zdjęcia robił ;]
Ładny model, szkoda tylko, że miernej jakości fotografie psują efekt. Ale ja sobie do Leszna akurat mogę dojechać, bo mam 30 km!!!
-
Re: "Pomorski kuter pławnicowy"
Dzień dobry
W sieci trafiłem na Pana model, Kutra pławnicowego, temat dość stary ale może uda mi się..
Zaczarował mnie ten model i szukam planów. Wyczytałem na forum że udało się Panu rozpracować plany.
Szacun..
Czy jest szansa na odstąpienie,odkupienie takich planów?
Chciałbym zbudować podobną jednostkę..
Pozdrawiam..
W sieci trafiłem na Pana model, Kutra pławnicowego, temat dość stary ale może uda mi się..
Zaczarował mnie ten model i szukam planów. Wyczytałem na forum że udało się Panu rozpracować plany.
Szacun..
Czy jest szansa na odstąpienie,odkupienie takich planów?
Chciałbym zbudować podobną jednostkę..
Pozdrawiam..
- Slawek Kromer
Z tego co pamiętam to była książka Kaszubskie łodzie i tam był artykuł o tych łodziach i sporo rysunków
-
Szukam bezskutecznie tej książki, dlatego pytałem tutaj bo ,,smok,, kiedyś rozpracował te plany i zbudował ten kuter..
-
Witam ponownie..
Czy ktoś posiada plany modelarskie Kutra pławnicowego?
Chętnie kupię..
Pan Bartes123 kiedyś coś takiego posiadał..
Pan Jaxa również..
Nie idę na łatwiznę, oczy już nie te by samemu rozrysowywać..
Pozdrawiam
Czy ktoś posiada plany modelarskie Kutra pławnicowego?
Chętnie kupię..
Pan Bartes123 kiedyś coś takiego posiadał..
Pan Jaxa również..
Nie idę na łatwiznę, oczy już nie te by samemu rozrysowywać..
Pozdrawiam