Do Brata Alberta przychodzę o pomoc???

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
artur

Do Brata Alberta przychodzę o pomoc???

Post autor: artur »

O kto mi da Mercedesa najnowszej klasy Bo już mi moje Audi się znudziło to bardzo chciałbym wozić swój tyłek w takie limuzynie tylko szybko koledzy potrzebuję bo jest mi niezmiernie potrzebny do budowy Victory, będę nim przewoził materiał na budowę okrętu a możne mi da Brat Albert Plany Victory co prawda zajmuje się modelarstwem 15-sty rok życia ale jeszcze nie czuje się na siłach aby dokonać Victory z rocznym modelarstwem kolegi(X) no ale jak będę miał plany to zrobię nappppewnooooo:laugh:

Artur L
Kocham Laubzegę
Herne

O:Do Brata Alberta przychodzę o pomoc???

Post autor: Herne »

Błagam, nie przesadzaj z żubrami.
Awatar użytkownika
marten_kuna

Post autor: marten_kuna »

Spokój, spokój i jeszcze raz spokój! Powoli policzyć do dziesięciu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10! powtórzyć tyle razy , żeby ciśnienie spadło do normy i już! Nasze forum od początku szczyci się bardzo przyjacielską postawą wobec wszystkich początkujących modelarzy. Wiem , że te teksty o planach "V" za friko, najlepiej z dodanymi wyciętymi wręgami , pojawiają się co jakiś czas, i zapewne będą pojawiać się zawsze. Niektórzy z "młodych" sami pojmą niestosowność swoich próśb, znajdą odpowiedni sposób na dotarcie do planów i pomocy, niektórzy zmienią obiekt zainteresowania. Bądźmy opanowani, uprzejmi inie dajmy się zwariować. Uśmiechnij się , Arturze!
Awatar użytkownika
Hadżi
Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Hadżi »

Witam!

marten_kuna napisał:
Spokój, spokój i jeszcze raz spokój! Powoli policzyć do dziesięciu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10! powtórzyć tyle razy , żeby ciśnienie spadło do normy i już!

A to dopiero - nawet w Hyde Parku pofolgować sobie nie można!!!

Uprzejmie donoszę, że ostatnio "Cenzorów" zmuszają do dymisii [naprzykład w Olsztynie].
Radzę więc uważać.

A tak na poważnie. Kolego pnmarek 1 wpisz sobie w googlach słowo
Shipyard i tam znajdziesz do kupna wycinankę VICKA. Spróbój najpierw skleić ten model z kartonu. Możesz go nawet budować w kombinacji z fornirem. Jak go ukończysz pomyślimy o całkowicie drewnianym.

Jak na razie to życzę powodzenia w budowie z kartonu.

Pozdrawiam

"Hadżi"

P.S. Mówią, że za darmo, to nawet w mordę nie można oberwać. Najpierw trzeba zasłużyć, a co dopiero mówić o planach.
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
ODPOWIEDZ