:S :S :S
PIĘKNE!
Ares wymiata. Aż nie mogę się pozbierać.
Podeślij więcej jeśli masz.
Mistrzostwa Swiata w Jabloncu
- JurekBin
- Kontakt:
- ryszardw
O:Mistrzostwa Swiata w Jabloncu
Szkoda że zdięcia Kptn Poinc są nieostre.Był w gablocie i nie udawało się dobrze sfotografować .Tam też niesłychana precyzja i masa drobiazgów.Dostał złoto.R.
- ryszardw
Następne.Pięknie wykonany jacht i jego przekrój obok Jacht Max Emanuel ,przez czeskiego modelarza Martina Houskie oraz jacht Mary.

- mirek
Modele i zdjęcia piękne !!
Aż się prosi o jeszcze :)
Kiedyś jak tylko zdrowie pozwoli wybiorę się na taką imprezę.
Oczywiście jako widz
Aż się prosi o jeszcze :)
Kiedyś jak tylko zdrowie pozwoli wybiorę się na taką imprezę.
Oczywiście jako widz
Pozdrawiam Mirek Rybus
- SlawekOkrojek
Mirek a dlaczego nie jako uczestnik, znając Ciebie,twoje możliwości i czas jakim dysponujesz.
Ja w Ciebie wierzę.
Ja w Ciebie wierzę.
Z modelarskim pozdrowieniem
Sławek Okrojek
Sławek Okrojek
- Emilius
Ryśku, jak na moje oko, to nie widzę fotek twojego modelu, a sądzę , że powinien się tam znaleźć jako bardzo poważna konkurencja dla innych, chyba, że się mylę i nie pokazujesz specjalnie przez skromność:)
- ryszardw
Mój już znacie.A teraz pokażę bryg Neva .Jednak szkunery,brygi mają coś w sobie co urzeka.Piękny okręt .Szkoda ze niezbyt często wykonywany.Pozdrawiam R.

- ataman
ryszardw napisał:
Ryszardzie, bardzo prosto: klikasz na edytuj pod postem (swój post zawsze możesz ponownie wyedytować) i tam w okienku do pisania już masz linki do fotek (nie jak przy dodawaniu pod spodem, pod okienkiem) no i poprostu zaznaczasz to niechciane i robisz Del
Tu już zrobiłem to za Ciebie, myślę, że usunąłem właściwe
.Wgrało mi się 2 takie same zdjęcia i nie mogę usunąć .Jak to zrobić.
Ryszardzie, bardzo prosto: klikasz na edytuj pod postem (swój post zawsze możesz ponownie wyedytować) i tam w okienku do pisania już masz linki do fotek (nie jak przy dodawaniu pod spodem, pod okienkiem) no i poprostu zaznaczasz to niechciane i robisz Del
Tu już zrobiłem to za Ciebie, myślę, że usunąłem właściwe
Pozdrawiam
- ryszardw
A teraz z dedykacją dla Kazimierza Galeon z 1610r.Przyznacie ze wygląda bajkowo .R

- kagra
Witaj Ryszard
Ale mnie zaskoczyłeś tymi zdjęciami.Toż to wygląda jak jajko wielkanocne:laugh: .Rzeczywiście bajka.
Dzięki za dedykację w postaci tych zdjęć.Przydadzą mi się napewno.Chociaż w tym stylu nie będę budował.
Byłoby to ponad moje możwości.Mój będzie bardziej surowy.Zbliżony bardziej do rzeczywistości.
Dzięki raz jeszcze.Mojego emaila będziesz miał na PW.
Pozdrawiam.Kazimierz
Ale mnie zaskoczyłeś tymi zdjęciami.Toż to wygląda jak jajko wielkanocne:laugh: .Rzeczywiście bajka.
Dzięki za dedykację w postaci tych zdjęć.Przydadzą mi się napewno.Chociaż w tym stylu nie będę budował.
Byłoby to ponad moje możwości.Mój będzie bardziej surowy.Zbliżony bardziej do rzeczywistości.
Dzięki raz jeszcze.Mojego emaila będziesz miał na PW.
Pozdrawiam.Kazimierz