Poszukiwania

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
Awatar użytkownika
robin

O:Poszukiwania

Post autor: robin »

W sumie moge.Nie widzie problemu.dopiero jakis czas temu zobaczyłem ze inni robią właśnie takie relacje.troche ona potrwa bo jak juz mówiłem jest to prenumerata :) skoro mieszkamy w tym samym miescie,to chciałbym sie z Panem spotkac.Pozdrawiam
Pozdrawiam Michał
Awatar użytkownika
ROBERT

Post autor: ROBERT »

Witam Cię Michale. Kontakt z Mirkiem to najlepsza sprawa, bo na temat drewna i nie tylko wie bardzo dużo. Wystarczy poczytać na tym forum. Masz wielkie szczęście, że mieszkasz w tym samy mieście, co Mirek. Tu nikt, kto chce budować nie został i nie zostanie odrzucony, chyba, że za brak kultury tak delikatnie pisząc. Jesteśmy w różnym wieku, mieszkamy w różnych miastach nie tylko Polskich, ale to dla nas nie jest przeszkodą. Pytaj i szukaj odpowiedzi już na tym forum w postach. Wiele informacji na temat planów jest na tym forum w moim poście o stronach internetowych. Znajdziesz tam adresy, na których są plany za free, ale ja zawsze uważam, że najlepsze są oryginały i tylko takie ściągnięte mogą być ewentualnie dodatkiem. Tam też znajdziesz odnośniki do stron o żaglowcu, który budujesz. Jestem leniwy, więc masz:
http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/id,21609/catid,16/
Pozdrawiam Robert
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Awatar użytkownika
robin

WOW.na prawde nie sadziłem ze sie zaloguje na kodze i tak serdecznie mnie przyjmiecie.dzieki ROBERT za link i pozdrawiam.
Pozdrawiam Michał
Awatar użytkownika
ROBERT

Post autor: ROBERT »

Ja bym napisał zaokrętuję. Na tym forum wiele ciekawych rzeczy znajdziesz i odpowiedź na nie jedno pytanie, nie mówiąc o przyjacielach, tylko trzeba chcieć, szukać również. Robert
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Mostrom

Post autor: Mostrom »

Robinie, ładny modelik powstaje :whistle: Czekamy na dalsze relacje

Pozdrawiam, Jacek
Awatar użytkownika
robin

dzieki Mostrom.Posłucham sie kolegów i przedstawie przebieg budowy mojego ST.Ale to juz jutro sie tym zajme bo dopiero wróciłem z pracy.Pozdrawiam
Pozdrawiam Michał
ODPOWIEDZ