żeby Bartesowi123 nie zaśmiecać wątku jeszcze jeden link do szkutnika
http://www.trzebiez.pl/szkutnik.html
jak widać technologia bardziej współczesna
Pomorski Kuter Pławnicowy
- jaxa
O:Pomorski Kuter Pławnicowy
kilka zdjęć pływających kutrów typu Pommern (przerobionych) stojących obecnie we Władysławowie:
i parę fotek detali:
Oczywiście zdjęć jest więcej i jeśli kogoś zainteresuje jakiś detal, to jest szansa, że znajdzie się zbliżenie.
i parę fotek detali:
Oczywiście zdjęć jest więcej i jeśli kogoś zainteresuje jakiś detal, to jest szansa, że znajdzie się zbliżenie.
- bartes123
Re: Pomorski Kuter Pławnicowy
Źródło planów, z których rysowałem projekt Kutra.
Mam nadzieję że zakończy to kwestię wyzewnętrzniania się jaxy na temat, dzięki komu kuter jest narysowany. Kuter wyrysowałem dzięki Panu Celarkowi. Następnie dzięki uprzejmości CMM. I RomkowiS, z którego postów uczyłem się obsługi Corela. Bo Jaxa mimo zapewnień, że Corel to pikuś do tej pory nic w Corelu nie narysował.
Mam nadzieję że zakończy to kwestię wyzewnętrzniania się jaxy na temat, dzięki komu kuter jest narysowany. Kuter wyrysowałem dzięki Panu Celarkowi. Następnie dzięki uprzejmości CMM. I RomkowiS, z którego postów uczyłem się obsługi Corela. Bo Jaxa mimo zapewnień, że Corel to pikuś do tej pory nic w Corelu nie narysował.
- darpol-poz64
Witam. Jestem pierwszy raz na forum i chcę pokazać moje prace w temacie kutra pławnicowego. Dodam że nie jestem modelarzem, a moje kutry są wynikiem mojej pasji i sposobu na życie.
- Kazek
Witaj darpol-poz64 cokolwiek to znaczy kutry fajne ale czemu trzeba stawać na głowie żeby je ogladac ? a tak na marginesie jezeli czytałeś regulamin to bardzo cię proszę o uzupełnienie profilu i rozpoczęcie przygody z naszym forum od przywitalni.
Pozdrawiam Kazik
- darpol-poz64
Ze staniem na głowie to uważaj, bo z błędnikiem możesz nieć kłopoty i nie popływasz na tych swoich cudeńkach Kazek co domyślam się co znaczy.