Witam szanownych kolegów Ostatnia już moja aktualizacja w tejże relacji. Muszę przyznać że warto było. Polecam każdemu spróbować. Trochę czasu mi to zajęło , ale niestety modelarstwo jest na końcu w hierarchii rodzinnej A taki oto efekt końcowy !
Załączniki
Pozdrawiam robert82 ........................................................ W stoczni: DŻONKA USS CONSTITUTION CROSS SECTION 2X12 POUND USS ESSEX
Witaj . Mam uczulenie na słowo DŻONKA , ale Twoje wykonanie mnie zadziwiło . Może dlatego że co otworze Kogę to widzę kartonowy szkielet nowej dżonki Gratuluje ładnie wykonanego modelu . Bardzo fajnie i realistycznie ją wykonałeś . A czy te dodatki i ten dach to Twoje pomysły czy ze schematu ?
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
No i jaki piekny modelik w gablocie . Gratuluje ukończenia co nie jest taką oczywistą sprawą a najważniejsze że jesteś zadowolony z budowy i sprawiło Ci to frajdę. Musisz popracować nad zmianą hierarchii w domu .
Dziękuje Panowie Kaziu hierarchia już dawno ustalona i ciężko by ją zmienić. Myszor wszystkie dodatki to moje własne przemyślenia Mi się podoba i cieszę się że niektórzy podzielają moje zdanie!
Pozdrawiam robert82 ........................................................ W stoczni: DŻONKA USS CONSTITUTION CROSS SECTION 2X12 POUND USS ESSEX
Zaś do autora tematu - śliczny i skończony model co cieszy oko Pora wybrać następny. Bo jak ktoś na pierwszy model wybierze dżonkę, to konkretnie zwiększa swoje szanse na kolejny model.