potrzebne plany

To co nie pasuje do żadnego z forów
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

O:Odp:potrzebne plany

Post autor: RomekS »

ketek napisał:
....Ale może wkrótce rzucę się na głęboką wodę tylko chwilowo środków brak na ten mój mały plan...;)

A Kogowe, darmowe , świetnie udokumentowane fotografiami
plany "HMS Victory" się marnują...
Awatar użytkownika
Slawek Kromer

Post autor: Slawek Kromer »

lody zeszły więc z powodzeniem możesz się rzucać na głęboką wode tylko uwaga możesz się utopić
Awatar użytkownika
stefan

Post autor: stefan »

A żeby się nie utopić, proponuję skoczyć z gaśnicą...:P
Awatar użytkownika
stefan

Post autor: stefan »

ketek napisał:
Zawsze jest dzielna załoga z liną i szalupą na pokładzie! ;)

A jak nie ma??? to zostaje znowu gaśnica:D :P
Awatar użytkownika
RomekS

ketek napisał:
Chyba wolę tablicę korkową...

ketek napisał:
Szukam zaawansowanego sprzętu do zdalnego sterowania. Proszę o linki do strony gdzie znajdę nadajniki przełączniki, regulatory, aparatury 20- kanałowe, odbiorniki, kamery i inne. Głównie chodzi mi o sterowanie żaglowcem na odległość 300m z komputera przenośnego do którego podłączyłbym nadajnik. Wiem że taki sprzęt jest najczęściej stosowany w śmigłowcach a i tak bardzo rzadko...

Ja to się nie mogę doczekać kiedy z 300 m to obejrzę.....
Na 20 kanałach albo rzekach....:S
Mój odbiornikTV w garażu ma 99 kanałów,
nieźle pływa ......(w nim obraz):blink:
Awatar użytkownika
ROBERT

O:potrzebne plany

Post autor: ROBERT »

Mam, ale nie dam i za sto żubrów. Ostatnio dostałem plany łódki Tomcia Palucha, ale tylko Stefanowi dam. Do tych dwóch kolegów akp44 i ketek. Sam przedstawiłem kilka stron z planami, ale wam to nie jest potrzebne, bo wam trzeba dać do ręki. Ja sam znam wiele stron internetowych na których oferowane są do sprzedaży dobre plany. Jak ktoś chce znaleźć to nie ma problemu. Przeczytajcie najpierw http://koga.net.pl/content/view/469/278/, później http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/id,21970/catid,508/ i jeszcze http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/id,21907/catid,508/, a na koniec http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/id,21262/catid,508/ Po tej lekturze może zrozumiecie o co chodzi, a jak nie to zmieńcie okręt z kogi na ..... i kupcie sobie, gaśnicę by się nie utopić, tylko pianową Tak na marginesie „proszę o plany/czytaj daj/”, a Daj to chiński sprzedawca jaj, który mieszka nad rzeką kup se. Opublikuję również post-artykuł, który tym kolegom polecam przeczytać jak i takim jak oni.Tu jet link http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/catid,523/id,22195/#22195 Koga to modelarnia internetowa, a nie instytucja charytatywna w której wszyscy i wszystko muszą dawać za darmo. Pozdrawiam ROBERT
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Awatar użytkownika
RomekS

ketek napisał:
...Nie jest to standardowy nadajnik... w ogóle wyglądem to nie przypomina nadajnika

Znalazłem jedną rzecz do Twojej kolekcji "paru rzeczy umożliwiających posiadanie wielu kanałów"...

To też "Nie jest to standardowy nadajnik... w ogóle wyglądem to nie przypomina nadajnika"

ale ma sporo kanałów.... Może sie przyda...

Nazwy nie podaję bo Stefan ma awersje do owej...

Obrazek
Awatar użytkownika
ROBERT

Post autor: ROBERT »

Nadajnik już jest, ale odbiornika brak............bo z gaśnicą pływa. Tak na marginesie to trzeba to skończyć raz na zawsze. Nie może być tak, że ktoś próbuje nas wciągnąć w głupią grę słów. Znowu denerwujemy się, a i tak nic z tego nie wynika, po za tym, że trzeba wypić więcej żubrów,

ketek napisał:
Trochę już postępy poczyniłem... Znalazłem parę różnych rzeczy umożliwiających posiadanie tylu kanałów... Nie jest to standardowy nadajnik... w ogóle wyglądem to nie przypomina nadajnika

Ketek jak chcesz coś napisać to pokaż najpierw zdjęcia tego, co robisz, a dopiero później to opisz. My wolimy oglądać zdjęcia niż czytać o nadajniku i odbiorniku, którego nie widzieliśmy. Przeczytaj to, do czego Cię odesłałem i jak to przeczytasz to może zrozumiesz i nie będzie problemu z nadajnikiem i odbiornikiem. Jeszcze to, jest taka piosenka "Donald marzy" , a może "ketek marzy, żeby było miło, żeby się spełniło". Marzenia są piękne, ale to jest rzeczywisty świat.
Pozdrawiam Robert
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

Chyba wystarczy pisania tych głupot , bo i szkoda miejsca i tak jak napisał Robert szkoda nerwów
Temat zostaje zablokowany
Pozdrawiam Mirek Rybus
ODPOWIEDZ