Witam wszystkich

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
wessel

Witam wszystkich

Post autor: wessel »

Kiedyś aktywny żeglarz z patentem sternika morskiego i aktywny modelarz lotniczy RC, dziś modelarz kolejowy i astrofotograf amator. Im dalej w lata tym słabszy refleks i wzrok a co za tym idzie szybkie modele RC poszły w odstawkę. Przestawiłem się na modelarstwo kolejowe ( budowa makiet) i stacjonarne modele jednostek pływających. Mam tego już trochę. Kilka próbek poniżej. Moja strona domowa to www.astrofun.pl
Załączniki
Maryeld iTitanic.jpg
Mississipi.jpg
Kuter holenderski.jpg
IMG_1946.jpg
Awatar użytkownika
sferoida

Re: Witam wszystkich

Post autor: sferoida »

Ooo, cześć Maćku. Widzę, że dzielimy kolejne forum. Twój dorobek modelarski, jak astrofotografie, są na najwyższym poziomie.
pozdrawiam Radek
wessel

Cześć Radek ! Właśnie zastanawiałem się czy tu na Ciebie trafię. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Konrad86
Lokalizacja: {"name":"Cardenden","desc":"Cardenden,Fife,GB-FIF,Szkocja,GB-SCT,KY5 0BN,Wielka Brytania,gb","lat":"56.1461978","lng":"-

Post autor: Konrad86 »

Witamy na forum.
Awatar użytkownika
futaba
Kontakt:

Post autor: futaba »

Witamy na pokładzie. Zaczyna się tu zorbić spora grupka astrozakręconych :D
Taki Western River chodzi mi po głowie od bardzo długiego czasu, może kiedyś się zmaterializuje :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 lis 2024, 13:52 przez futaba, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
wessel

Cześć Grzegorz! To jest model pływający , zdalnie sterowany w klasie F7. Mam przygotowane całe story o podróży po Missisipi z inspektorem dróg wodnych.
Awatar użytkownika
futaba
Kontakt:

Post autor: futaba »

wessel pisze: 26 lis 2024, 21:44 Cześć Grzegorz! To jest model pływający , zdalnie sterowany w klasie F7. Mam przygotowane całe story o podróży po Missisipi z inspektorem dróg wodnych.
No to widzymy się na zawodach NS ;) Bardzo chętnie zobaczę ten model w akcji na wodzie.
A propos astro, to lunetka guidująca od Ciebie działa wyśmienicie już kilka lat.
Pozdrawiam
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
ODPOWIEDZ