Witam wszystkich
-
Witam wszystkich
Kiedyś aktywny żeglarz z patentem sternika morskiego i aktywny modelarz lotniczy RC, dziś modelarz kolejowy i astrofotograf amator. Im dalej w lata tym słabszy refleks i wzrok a co za tym idzie szybkie modele RC poszły w odstawkę. Przestawiłem się na modelarstwo kolejowe ( budowa makiet) i stacjonarne modele jednostek pływających. Mam tego już trochę. Kilka próbek poniżej. Moja strona domowa to www.astrofun.pl
- sferoida
Re: Witam wszystkich
Ooo, cześć Maćku. Widzę, że dzielimy kolejne forum. Twój dorobek modelarski, jak astrofotografie, są na najwyższym poziomie.
pozdrawiam Radek
-
Cześć Radek ! Właśnie zastanawiałem się czy tu na Ciebie trafię. Pozdrawiam!
- Konrad86
- Lokalizacja: {"name":"Cardenden","desc":"Cardenden,Fife,GB-FIF,Szkocja,GB-SCT,KY5 0BN,Wielka Brytania,gb","lat":"56.1461978","lng":"-
Witamy na forum.
- futaba
- Kontakt:
Witamy na pokładzie. Zaczyna się tu zorbić spora grupka astrozakręconych
Taki Western River chodzi mi po głowie od bardzo długiego czasu, może kiedyś się zmaterializuje
Taki Western River chodzi mi po głowie od bardzo długiego czasu, może kiedyś się zmaterializuje
Ostatnio zmieniony 27 lis 2024, 13:52 przez futaba, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
-
Cześć Grzegorz! To jest model pływający , zdalnie sterowany w klasie F7. Mam przygotowane całe story o podróży po Missisipi z inspektorem dróg wodnych.
- futaba
- Kontakt:
No to widzymy się na zawodach NS Bardzo chętnie zobaczę ten model w akcji na wodzie.
A propos astro, to lunetka guidująca od Ciebie działa wyśmienicie już kilka lat.
Pozdrawiam
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.