Dzień dobry .
Na imie mam Paweł wiek 33 lata zamieszkały na podkarpaciu w miejscowości o nazwie Mielec .
Moja przygoda z modelarstwem zaczeła sie w wieku 16 lat od modeli kartonowych ( samolot łoś, okret Orzeł ) i tak połknałem bakcyla . Nastepnie Modele plastikowe jak również zabawa w dioramy.
W końcu podjałem sie niedawno budowy modelu szkutniczego SOVEREIGN of the SEAS. jest to moj pierwszy model szkutniczy .
PawełSzkutnik1 Witam Wszystkich
- Kazek
Re: PawełSzkutnik1 Witam Wszystkich
Witam . Oczywiście jakże by inaczej model w sam raz dla początkującego prosto łatwo i przyjemnie teraz to już Vicek jest za cienki Bolek . Życzę powodzenia .
Pozdrawiam Kazik
- PawełSzkutnik1
Dzięki za miłe przyjęcie .
Okręt wymagający jestem tego świadom .
NIc co nie dało by się zbudować
Okręt wymagający jestem tego świadom .
NIc co nie dało by się zbudować
- ryszardw
Witaj.Niezły początek.Ale kto wie świat do odważnych należy.Powodzenia.R.
- PawełSzkutnik1
Dziś juz nie mam czasu ale bede chciał jak najszybciej zacząć watek i relacje z budowy. Bedziecie panowie modelarze mogli ocenic moje postepy składam model z kolekcji deagostini za pewne nie ma sie czym chwalic bo sa lepiej opracowane modele lepszych firm .
- bartes123
Ahh, niesławny GiGi DeaGostini... Chociaż ma fajne utwory to jednak podobno ktoś kiedyś widział jakiś skończony model z tego wydawnictwa. Bolesną sobie drogę do odbycia wybrałeś, ale cóż, czasami te najboleśniejsze uczą najlepiej.
Powodzenia i zasiadam z Kaziem w pierwszym rzędzie. Grześ75 mówił że kupuje popcorn i też idzie
Powodzenia i zasiadam z Kaziem w pierwszym rzędzie. Grześ75 mówił że kupuje popcorn i też idzie