Witam serdecznie całą społeczność miłośników modelarstwa. Dopiero zaczynam przygodę z tą, jakże przyjemną dziedziną życia
Witam
- Mariusz69
Witam
Nie wiem czy dobrze założyłem ten wątek i czy nie dostanę po uszach ale cóż....
Witam serdecznie całą społeczność miłośników modelarstwa. Dopiero zaczynam przygodę z tą, jakże przyjemną dziedziną życia
Mam 43 lata, mieszkam w Rumi, to miejscowość w sąsiedztwie trójmiasta, od najmłodszych lat mam kontakt z morzem, również dlatego, że od dziada- pradziada, męska część rodziny była związana z pracą na wodzie. Teraz gdy nie mamy rybołówstwa, stoczni a zostają nam norweskie łososie i niemieckie statki, pracuję w zakładzie usługowym i tyle. Jedno dziecko, żona, samochód, kredyt hipoteczny i jeden model w trakcie budowy
San Juan firmy OcCre, pozdrawiam wszystkich i witam 
- oksal
Re: Witam
rychenko pisze:Tu na Kodze na dobre i pochłonie Cię to hobby
Słusznie Rysio mówi, ale uważaj aby czytając z drugiego końca
Mariusz69 pisze: Jedno dziecko, żona, samochód, kredyt hipoteczny i jeden model w trakcie budowy ...
nie było tak: drugi model w budowie, drugi kredyt hipoteczny ...
- Romanov
Witam serdecznie w naszych "szeregach"
Ktoś mi kiedyś powiedział że jak ktoś się raz zarazi modelarstwem to już do końca życia mu tak zostanie.
I dobrze ! bo nie wyobrażam sobie życia bez zapachu kleju, drewna i żywicy oraz farb.
Życzę wytrwałości przy budowach modeli.
Pozdrawiam
Ktoś mi kiedyś powiedział że jak ktoś się raz zarazi modelarstwem to już do końca życia mu tak zostanie.
I dobrze ! bo nie wyobrażam sobie życia bez zapachu kleju, drewna i żywicy oraz farb.
Życzę wytrwałości przy budowach modeli.
Pozdrawiam
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Mariusz69 pisze:Nie wiem czy dobrze założyłem ten wątek i czy nie dostanę po uszach ale cóż....
...
Witaj
Ostatnio nie lejemy za dobre wychowanie.
Witaj na pokładzie i zmieniaj tylko liczniki modeli i samochodów i dzieci.
Dobrej zabawy.
Z ukłonami
Andrzej Korycki