Witam
Trochę nic nie pokazywałem bo byłem z wizytą u kolegi . Bardzo mile wspominam ten czas - szkoda tylko że tak krótki był pobyt . Powoli jednak trzeba wracać do modelu Na początek poszedł hak holowniczy i jego podpory . Następnie podest pod (nie wiem jak nazwać) syrene i sam element
do następnego spotkania
Sławek
ORP BOLKO 1:75
- Slawek Kromer
Re: ORP BOLKO 1:75
Witam
Dalszy ciąg lepienia i paprania farbą Do następnego spotkania
Sławek
Dalszy ciąg lepienia i paprania farbą Do następnego spotkania
Sławek
- Slawek Kromer
Witam
Pomimo upału jednak coś ulepiłem . " Choinka " dostała światełka , tratwy zamontowane , dorobione parę bloczków i upaprałam . Elementy postawione tylko do fotki Do następnego spotkania
Sławek
Pomimo upału jednak coś ulepiłem . " Choinka " dostała światełka , tratwy zamontowane , dorobione parę bloczków i upaprałam . Elementy postawione tylko do fotki Do następnego spotkania
Sławek
- Slawek Kromer
Witam
Niektóre elementy już zamocowane na stałe inne dorobione .Trochę upaprany kadłub - nadbudówka postawiona do fotki do następnego spotkania
Sławek
Niektóre elementy już zamocowane na stałe inne dorobione .Trochę upaprany kadłub - nadbudówka postawiona do fotki do następnego spotkania
Sławek
- Slawek Kromer
Witam
Przybywa drobiazgów Do następnego spotkania
Sławek
Przybywa drobiazgów Do następnego spotkania
Sławek
- Slawek Kromer
Witam
Coraz drobniejsze elementy to wolniej przybywa . Trochę pobawiłem się się z odbojnicami i upaprałem kadłub .Przetarcia na kadłubie będa retuszowane na koniec . Nadbudówka postawiona tylko do fotki do następnego spotkania
Sławek
Coraz drobniejsze elementy to wolniej przybywa . Trochę pobawiłem się się z odbojnicami i upaprałem kadłub .Przetarcia na kadłubie będa retuszowane na koniec . Nadbudówka postawiona tylko do fotki do następnego spotkania
Sławek
- Slawek Kromer
Witam
Tym razem trochę drobiazgów na pokładzie do następnego spotkania
Sławek
Tym razem trochę drobiazgów na pokładzie do następnego spotkania
Sławek
- Slawek Kromer
Witam
Pomimo braku czasu udało się trochę zapełnić rufe i postawić model na ostateczną podstawke do następnego spotkania
Sławek
Pomimo braku czasu udało się trochę zapełnić rufe i postawić model na ostateczną podstawke do następnego spotkania
Sławek
- Slawek Kromer
Witam
Nadbudówka zamocowana . Przybyło trochę drobnicy - anteny , działko wodne itp . Jeszcze trochę drobnicy i będzie finał Do następnego spotkania
Sławek
Nadbudówka zamocowana . Przybyło trochę drobnicy - anteny , działko wodne itp . Jeszcze trochę drobnicy i będzie finał Do następnego spotkania
Sławek
- Slawek Kromer
Witam
Nie wszystko udało się zrobić jak chciałem ale musi tak zostać ja jestem zadowolony . Światło zapalone trochę widać . I to już relacji Dziękuje wszystkim oglądającym - z pozdrowieniami
Sławek
Nie wszystko udało się zrobić jak chciałem ale musi tak zostać ja jestem zadowolony . Światło zapalone trochę widać . I to już relacji Dziękuje wszystkim oglądającym - z pozdrowieniami
Sławek