"STRAŻAK-3"
- Jarcio
Re: "STRAŻAK-3"
Rysiu, ale dlaczego nie 100 punktów? Zdecydowanie zaniżasz poziom . I co dalej? Będziesz ze Strażakiem startował w mistrzostwach Europy?
- lucky
Ryszardzie jesteś Wielki Zawsze wiedziałem że Twoje modele będą wysoko oceniane
No ale trzeba iść za ciosem i jechać na te EU i tam też przywieźć Złoto Jest szansa a jak dobrze się z z Arkiem N skumplujesz to podpowie jak przygotować dokumentację aby było jak najlepiej i jak największa szansa
Moje GRATULACJĘ !!!
Lucky
No ale trzeba iść za ciosem i jechać na te EU i tam też przywieźć Złoto Jest szansa a jak dobrze się z z Arkiem N skumplujesz to podpowie jak przygotować dokumentację aby było jak najlepiej i jak największa szansa
Moje GRATULACJĘ !!!
Lucky
- Piotr80
- Lokalizacja: {"name":"Polska Gdynia","desc":"","lat":"","lng":""}
Niestety robota mnie ostatnio mocno goni, stąd dawno tu nie zaglądałem ale także, choć z małym poślizgiem, serdecznie GRATULUJĘ Rysiek!
Z pewnością to nie koniec ZŁOTYCH medali!
Pozdr
Piotr
Z pewnością to nie koniec ZŁOTYCH medali!
Pozdr
Piotr
-
Wzdycham za filmem jak pływa.
- rychenko
Witam
Kolego Rekmak nie doczekasz się filmiku czy zdjęć z pływania bo Strażak pomimo ze był budowany jako RC i ma wszystko zamontowane do pływanie nie doświadczy tego, stoi sobie w gablocie i tak pozostanie , mam inne modele którymi mogę popływać .
Kolego Rekmak nie doczekasz się filmiku czy zdjęć z pływania bo Strażak pomimo ze był budowany jako RC i ma wszystko zamontowane do pływanie nie doświadczy tego, stoi sobie w gablocie i tak pozostanie , mam inne modele którymi mogę popływać .
Pozdrawiam Ryszard