...
dlaczemu pytasz...:-)
ano dlatego że: historia jest banalna ,moje początki obsługi komputera i internetu związane są ze stacją Wien Mitte ,tam był dostępny komputer do serfowania ,ale było to jakieś 15 lat temu...i jego ukłąd klawiszy ,jak zapewnie wiesz był niemiecki ( Z-Y) . które to bardzo blisko znajduja się własnie obok
...
Witaj
Przekonałeś mnie w 20 procentach. Ale trudno, czegóż się nie robi dla ukochanej LAluni.
Jakby co, to ja rozpoczynałem pracę przy komputerze HP2100A z systemem RTEII gdzie małych liter nie było w ogóle, o polskich znakach nikt nie słyszał, a był to rok 1976.
W dokumentacji przewijały się słowa hardware i software, które za pomocą dostępnego słownika NT Angielsko-Polskiego przetłumaczyliśmy na żelaztwo i miękki towar. Z tego tłumaczenia nic nie wynikało.
Do czyszczenia głowic dysku należało używać kimwipów (o ile dobrze pamiętam) (takie chusteczki higieniczne, tyle że do elektroniki i bez włosków). Ale, o tym co to jest, dowiedzieliśmy się przy którejś wizycie serwisu.
O internecie to jeszcze nie zaczynano myśleć.
A teraz gdy piszę dla Kogoś - to staram się - przez zwykły szacunek dla tego Kogoś, popełniać jak najmniej błędów.
Przyjmijmy, że Ty masz taką urodę i koniec.
Ale gdybyś choć trochę uzupełnił profil : na ten naprzykład choć imię, choć miejscowość ...
Też nie ma przymusu ale bylo by nam miło.
Z ukłonami
Andrzej Korycki