http://allegro.pl/zaglowiec-okret-xvii-xviii-w-duzy-z-93-armatami-i1562874488.html
Test na obudzenie - co jest nie tak :-)
- Leon27
- ramol
Re: Test na obudzenie - co jest nie tak :-)
za cienkie armaty i za daleko wystają ?
- ryszardw
Część kosza dzioboowego na rufie.R
- orwid
Talrepy bezana jakies skręcone... a co najważniejsze – niebowego tła brakuje 
- wurcelstock
Oprócz tego co wyżej - nie ma wyblinek.
- Kazek
Ja piernicze jak mozna zrobic profanecje takiego modelu tego goscia powinno sie zlinczowac
Najpierw myslałem ze to fotomontaz ale faktycznie to jest sprzedawane na allego w takim stanie.
Masakra
Najpierw myslałem ze to fotomontaz ale faktycznie to jest sprzedawane na allego w takim stanie.
Masakra
Pozdrawiam Kazik 
- Mietek
- stefan
Hej! ludziska, nie wiem po co się podniecacie, sprzedaje se gostek na Allegro i dobra, ma do tego prawo. Jeśli chodzi o "test na obudzenie..." też można polemizować, np. o kondycji psychicznej autora powyższego postu, tylko kurna po co???
Co innego, gdyby z tym gniotem na kodze sie udzielał, wtedy za siebie nie ręczę...
P.S. I tyla w temacie Maryjoli, jak mawia mój ulubiony moderator:)
Co innego, gdyby z tym gniotem na kodze sie udzielał, wtedy za siebie nie ręczę...
P.S. I tyla w temacie Maryjoli, jak mawia mój ulubiony moderator:)
- Leon27
Stefan !!! Jako prowodyl wypowiem się tak - nie musisz brać w udziału w zabawach tego typu. A jak sama nazwa wskazuje jest to Haydpark . Po co zatem to wszystko czytałeś skoro Tobie to nie odpowiada ? Może z Twoją kondycją coś nie teges zatem, skoro zmuszasz się do czytania czegoś co Ci nie pasuje, bulwersuje i pies wie co jeszcze . Na dodatek jeszcze komentujesz !!!
Szkoda nafty jak to mawia z kolei mój kolega " prawdziwy szkutnik okrętowy - nie modelarz "
Przepraszam za zaśmiecanie forum mimo iż jest to Haydpark ale odnoszę nie odparte wrażenie że Stefan mi naubliżał (oczywiście jeśli to było do mnie : " Jeśli chodzi o "test na obudzenie..." też można polemizować, np. o kondycji psychicznej autora powyższego postu, tylko kurna po co??? " ) Tak naprawdę to ciężko sprecyzować o który post w powyższym cytacie chodzi bo jest ich jak widać kilka:-) Strasznie nieprecyzyjny ten Stefan. Ale taka natura Stefana że upierdliwy jest i tyle. Każdy ma jakiś sposób na wyróżnienie się. Stefan ma swój. Tylko po co to wszystkim pokazuje i co chce przez to zyskać ? To pozostanie tajemnicą Stefana.
Szkoda nafty jak to mawia z kolei mój kolega " prawdziwy szkutnik okrętowy - nie modelarz "
Przepraszam za zaśmiecanie forum mimo iż jest to Haydpark ale odnoszę nie odparte wrażenie że Stefan mi naubliżał (oczywiście jeśli to było do mnie : " Jeśli chodzi o "test na obudzenie..." też można polemizować, np. o kondycji psychicznej autora powyższego postu, tylko kurna po co??? " ) Tak naprawdę to ciężko sprecyzować o który post w powyższym cytacie chodzi bo jest ich jak widać kilka:-) Strasznie nieprecyzyjny ten Stefan. Ale taka natura Stefana że upierdliwy jest i tyle. Każdy ma jakiś sposób na wyróżnienie się. Stefan ma swój. Tylko po co to wszystkim pokazuje i co chce przez to zyskać ? To pozostanie tajemnicą Stefana.
- stefan
Ech...szkoda słów...
Pokaż człowieku jak się powinno robić modele, zarzucić komuś że zrobił źle, to żadna sztuka. Ważne jest, aby POKAZAĆ,JAK SIĘ SAMEMU COŚ ZROBIŁO.
Pokaż człowieku jak się powinno robić modele, zarzucić komuś że zrobił źle, to żadna sztuka. Ważne jest, aby POKAZAĆ,JAK SIĘ SAMEMU COŚ ZROBIŁO.