OKRĘT - SANTISIMA TRINIDAD drewniany

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
Awatar użytkownika
jadzia25

O:OKRĘT - SANTISIMA TRINIDAD drewniany

Post autor: jadzia25 »

Nic nie czynie, jednakże początkujące osoby jeszcze nie są mistrzami, od dawien dawna wiadomo, że to praktyka czyni mistrza, a ja mówiłam o tym, że nawet początkująca osoba mogłaby się zająć moim modelem, jeśli kogoś uraziłam to przepraszam.
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »

jadzia25 napisał:
Nic nie czynie, jednakże początkujące osoby jeszcze nie są mistrzami, od dawien dawna wiadomo, że to praktyka czyni mistrza, a ja mówiłam o tym, że nawet początkująca osoba mogłaby się zająć moim modelem, jeśli kogoś uraziłam to przepraszam.

Młoda Damo

O urażeniu mowy nie ma. Ale model wykonany tak sobie wygląda gorzej niż tak sobie.
Przekaż go modelarzom z Braniewa oni go skończą, a Ty będziesz satysfakcję miała.
Może nawet zdjęcie gotowego już dostaniesz.
A z całą pewnością wdzięczność modelarzy będzie Cię ścigała jak zaraza.

Z ukłonami
Andrzej Korycki
Awatar użytkownika
jadzia25

Niestety nie mam pojęcia kim są modelarze z Braniewa, ale nawet jak się dowiem w niczym mi to nie pomoże, a napewno nie w moim problemie, którego (prawie) nikt nie traktuje poważnie.
Awatar użytkownika
jadzia25

Niestety nie mam pojęcia kim są modelarze z Braniewa, ale nawet jak się dowiem w niczym mi to nie pomoże, a napewno nie w moim problemie, którego (prawie) nikt nie traktuje poważnie.
Awatar użytkownika
Mirek77

Post autor: Mirek77 »

Cześć.to nie jest tak że nikt nie traktuje propozycji poważnie.Chodzi o to że nakład pracy jaki trzeba włożyć jest ogromny i dla niektórych bezcenny.Osobiście nie mam pojęcia jaka suma pieniążków przekonała by mnie do zbudowania takiego modelu "na zamówienie".
Pozdrawiam:)
myszor

Post autor: myszor »

Witam . Nie jestem całkiem w temacie . Czy Ty Dziewczyno chcesz aby ktoś wykonał Ci ten model za "kasiorke"?
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
jadzia25

Tak o to mi właśnie chodzi, mowiąc prosto i zwięźle.
myszor

I co nie ma chętnych ? Może się wstydza brać kase od dziewczyny . A tak Ci zależy na tym modelu mocno? Jakieś sentymenty czy chcesz postawić go na kominku . Budowa tego modelu to ciężka harówka . Szanujący modelarz wykona go na najwyższym poziomie jaki można wyciągnąć z zestawu i nie pójdzie na łatwizne . Nawet jeżeli się taki znajdzie to nie zrobi Ci tego w miesiąc czy dwa . To musi trwać . A jak mówi Ferdek K. - takie rzeczy to kosztują .A ile Ty proponujesz i jaki dajesz czas ?:)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
jadzia25

Nie mam pojęcia, właśnie to ja liczę na jakieś propozycję tak cenową jak i czasową. A okręt chcę postawić w specjalnym miejscu, jest po prostu piękny co tu dużo mówić.
myszor

Jadzia , jakby był nr . Twojego tel. w profilu to można by było pogadać co do ceny i czasu . A tak to nie jest wiadomo czy to nie jakaś podpucha .Czy ktoś nie robi sobie jaj z Szacownego Grona Modelarzy Szkutniczych zrzeszonych w Szacownym Forum " KOGA ". Mi się wydaje że nie jest to rozmowa na Forum . Podaj dane i jak ktoś będzie zainteresowany to do Ciebie zadzwoni i Basta . Pogadacie , dogadacie się a nie jakieś tam domysły i snucie marzeń . Temat podjęty i napewno są tacy co się skuszą . Kasa nie śmierdzi .Napisz ile dajesz ( od-do ) a reszte negocjacji przez telefon . Są fachowcy co buduja kilka modeli na raz i jeden więcej nie robi różnicy . Nieraz odciągnięcie od długiego dłubania przy jednym modelu jest zdrowe dla psychiki modelarza . Wiadomo przecież że -przy jednej dziurze to każdy kot zdechnie . Nie załamuj się . Napewno się ktoś znajdzie i Ci pomoże . Ja odpadam bo nie umię budować zestawów a do tego ślepne . Pozdrawiam i życze szczęścia w negocjacjach i życiu osobistym .:)

P.S.
Modelarze to fajnie zakręcone chłopaki . Nie ma drugich takich na świecie . Uwierz .

ODPOWIEDZ