REQUIERO INFORMACION CONSTRUCCION S.T.
-
O:REQUIERO INFORMACION CONSTRUCCION S.T.
Panowie , Nasz kolega z dalekiego Peru jest niedoświadczonym modelarzem i szuka u Nas pomocy w budowie ST z PLANÓW . Może ktoś mu pomoze bo ja nie posiadam takowych i nie budowałem tego modelu . Tyle zrozumiałem z jego postu . Koledzy Szkutnicy do dzieła , kolega z drugiej półkuli wzywa pomocy ! :)
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Mietek
- daroes
O:REQUIERO INFORMACION CONSTRUCCION S.T.
Witam Szanownych Kolegów, a Ciebie Andrzeju Pierwszy /jeżeli się dopchałeś już do WiFi w Tropical Park/ to w szczególności.
Mietku napisałem na PW do kolegi z Peru, że jest ktoś, kto posiada interesujące Go materiały i zapytałem co proponuje.
Wybaczcie Koledzy, ale mnie to leci jakomś podpuchom bo:
-niedoświadczon on jak mówi, a bierze się za MODEL Z NAJWYŻSZEJ PÓLKI!
-profil wypełniony poprawnie /bez znajomości języka to raczej trudne/
-poza tym z tego co mi wiadomo z bardzo pewnych żródeł /bo sąsiadka z Argentyny,i jej 19letni brat też buduje bardzo zaawansowane projekty/ to tzw. Modelismo Naval jest po drugiej stronie oceanu na bardzo wysokim poziomie.
I tyle by było.
Pozdrawiam Darek.
Mietku napisałem na PW do kolegi z Peru, że jest ktoś, kto posiada interesujące Go materiały i zapytałem co proponuje.
Wybaczcie Koledzy, ale mnie to leci jakomś podpuchom bo:
-niedoświadczon on jak mówi, a bierze się za MODEL Z NAJWYŻSZEJ PÓLKI!
-profil wypełniony poprawnie /bez znajomości języka to raczej trudne/
-poza tym z tego co mi wiadomo z bardzo pewnych żródeł /bo sąsiadka z Argentyny,i jej 19letni brat też buduje bardzo zaawansowane projekty/ to tzw. Modelismo Naval jest po drugiej stronie oceanu na bardzo wysokim poziomie.
I tyle by było.
Pozdrawiam Darek.