Tyle zostało z mojego wzorca przy budowie Willusia . Muzeum zamknięte , replika spalona , zdjęć jak na lekarstwo i na czym ja mam się wzorować . Nawet Ukraińcy osunęli zdjęcia . Jak pech to pech .Pozostały mi tylko ryciny :( .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Witam:)
Myszorku nie usunęli znajdują się pod tym linkiem http://forum.shipmodels.com.ua/viewtopic.php?f=5&t=71 trzeba się zarejstrować
pozdrawiam
stach5 Stanisław Stokłosa
Dziękuje Stach . Ja już tyle razy próbowałem sie tam dostać i za cholere nie wychodzi . Może ja coś zle robie . Nie znam angielskiego . A może by tak u Nas wprowadzić takie coś - obejrzysz jak się zalogujesz ?
Nie to głupi i poroniony pomysł . To ma służyć wszystkim a nie tylko wybrańcom . Do grobów tego nie zabierzemy . Może Oni się czegoś obawiają ? Nie rozumie tego .:( Dam sobie rade bez Nich .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .