Czy ktoś z wielce szanownych Koleżanków i Kolegów widział się z takim sklepem i ma jakieś doświadczenia ?
http://www.modulor.de/shop/oxid.php/sid/7701c49cc2db541e06c0ed8c9c8830cf
Tam z lewej strony jest dział Modellbau.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Czy ktoś się widział z ...
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
- Mitenka
O:Czy ktoś się widział z ...
Witam!
Ja się widziałam. Nawet byłam osobiście w tej świątyni modelarzy. :)
Sklep bardzo dobrze wyposażony i solidny (jak to Niemcy). Zamawiałam tam przez internet ceowniki mosiężne. Na składzie nie mieli tak dużej ilości o jaką mi chodziło. Uprzejmie poinformowali mnie o zaistniałej sytuacji i zapytali czy gotowa jestem poczekać parę dni aż uzupełnią braki. Całość potrwała 7 dni.
Jeśli nie ma problemów ze stanem magazynowym, przesyłkę nadają tego samego dnia lub następnego.
Jedyny mankament to konieczność porozumiewania się w języku niemieckim. Nie udało mi się trafić na nikogo kto w stopniu wystarczającym władał by językiem angielskim (o polskim już nie wspomnę... ).
Ogólnie sklep godzien polecenia.
Ja się widziałam. Nawet byłam osobiście w tej świątyni modelarzy. :)
Sklep bardzo dobrze wyposażony i solidny (jak to Niemcy). Zamawiałam tam przez internet ceowniki mosiężne. Na składzie nie mieli tak dużej ilości o jaką mi chodziło. Uprzejmie poinformowali mnie o zaistniałej sytuacji i zapytali czy gotowa jestem poczekać parę dni aż uzupełnią braki. Całość potrwała 7 dni.
Jeśli nie ma problemów ze stanem magazynowym, przesyłkę nadają tego samego dnia lub następnego.
Jedyny mankament to konieczność porozumiewania się w języku niemieckim. Nie udało mi się trafić na nikogo kto w stopniu wystarczającym władał by językiem angielskim (o polskim już nie wspomnę... ).
Ogólnie sklep godzien polecenia.
Mitenka
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Dziękuję ślicznie.
Ja, też, w sprawie profili mosiężnych.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Ja, też, w sprawie profili mosiężnych.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- marten_kuna
Sprowadziłem od nich polistyrenowe kadłuby jachtów dla bratanków, maniaków -wodniaków. Obsługa błyskawiczna, ze mną rozmawiali po polskiemu, nawet zrozumiale. Nie mam zastrzeżeń.