Newsletter - Co Nowego na Forach

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

O:Newsletter - Co Nowego na Forach

Post autor: JurekBin »

Jest to spam w czystej formie, z wyjątkiem tego że nic nie chcę nikomu sprzedać.

Zrobiłem to specjalnie w celach naukowo-szkoleniowych i hobbistycznych.
Wiedziałem że wywoła to dwie skrajne reakcje i nie zawiodłem się i to po 2 mailach już!!!

Niektórzy są ok, inny są kategorycznie nie ok :whistle:

Ja newslettera sobie zostawiam, jest oparty na RSSach i z tą różnicą. Każdy zostanie teraz wyłączony i jak jednak ktoś ma ochotę się dalej bawić to się zarejestruje.

http://newsletter.jbmodel.eu/?p=subscribe&id=6
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
Grzechotnik

Post autor: Grzechotnik »

Jurek, nikt Cię nie posądza o jakieś handlowe zamiary. Ale naprwadę przy ilości spamu w poczcie (przynajmniej u mnie), za przeproszeniem, szlag mnie trafia jak jestem codziennie bobardowany świeżutką porcją "nowiutkiej" informacji. Może dla zaglądających na KOGĘ od święta, taka forma promocji strony jest ok.

Pozdrawiam

Jacek

"Szybciej nie znaczy lepiej"
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Post autor: radek »

Moje zdanie:
Newsletter jest dobrą inicjatywą i to co chce zrobić Jurek jest godne pochwały. Niestety obowiązują nas wymogi prawa.Aby otrzymywać newsletter każdy subskrybent musi wyrazić zgodę. W tej chwili tej zgody ludzie nie wyrazili.

Aby to miało ręce i nogi możemy uruchomić newslettera na Kodze. Problem polega na tym kto go będzie redagować i rozsyłać. Ja niestety mimo swoich marzeń sennych ciągle tylko mówię, ze będę miał czas, a jest jak jest więc mimo najszczerszych chęci nie czuję się na siłach redagować newslettera.

Zatem czy jest ktoś chętny do rozsyłania i redagowania newslettera - uprzedzam, zgodnie z prawem jest to materiał prasowy i podlega prawu prasowemu.
Radosław Kubera
Koga Portal
ODPOWIEDZ