Odświeżałem sobie wiedzę i trafiłem na stronę, którą wcześniej tylko pochopnie oglądnąłem:
http://shipmodeling.ru/tips.php
Mimo, że po rosyjsku jest tam mnóstwo ciekawych tipsów. Dla starych wyjadaczy rosyjski nie jest takim problem, dla młodszych, ze zdjęć też można się połapać.
No i galeria:
http://gallery.shipmodeling.ru/
Rosyjska strona
- JurekBin
- Kontakt:
- ROBERT
O:Rosyjska strona
Witaj Jurku Tu masz więcej cieawych stron, ta o której piszesz też jest.
http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/id,21719/catid,16/limit,6/limitstart,12/
Oczywiście to nie wszystkie strony które posiadam, ale przy braku odzewu zaprzestałem dalsze uzupełnianie. Teraz jednak wrócę do tego i w wolnej chwili poprawię, zmienię klasyfikację, uzupełnię te adresy które podałem. Może komuś się przydadzą. Choc wiem, że wielu nie korzysta z tego co ma podane na tacy, i nadal pytają się o rzeczy, adresy które ja przedstawiłem. Pozdrawiam Robert
http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/id,21719/catid,16/limit,6/limitstart,12/
Oczywiście to nie wszystkie strony które posiadam, ale przy braku odzewu zaprzestałem dalsze uzupełnianie. Teraz jednak wrócę do tego i w wolnej chwili poprawię, zmienię klasyfikację, uzupełnię te adresy które podałem. Może komuś się przydadzą. Choc wiem, że wielu nie korzysta z tego co ma podane na tacy, i nadal pytają się o rzeczy, adresy które ja przedstawiłem. Pozdrawiam Robert
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert
-
Witaj, zawsze niestety tak było. Bo to najłatwiej zapytać i przy okazji wywołać "zamieszanko", ale ruszyć głową i rozumem samemu? po co? Z trudem ale sie z tym pogodziłem. Pozdrawiam
P>S. A swoją drogą znalazłem sporo interesujących linków - które mi się "zadziały"
P>S. A swoją drogą znalazłem sporo interesujących linków - które mi się "zadziały"
Wietrzny Bosman
- Emilius
Robert, niepotrzebnie wątpisz w to co zrobiłeś, jest to kawał porządnej roboty i zebranie tylu linków, przeglądnięcie i uzupełnienie, uffff.....
doceniam tą pracę i sądzę, że inni też tak więc kontynuuj bo to jest dobry pomysł, tak jak spis treści for, które robi jerry
dzięki temu jest łatwiej się poruszać w netowym gąszczu
doceniam tą pracę i sądzę, że inni też tak więc kontynuuj bo to jest dobry pomysł, tak jak spis treści for, które robi jerry
dzięki temu jest łatwiej się poruszać w netowym gąszczu
- ROBERT
Dzięki za wsparcie. W wolnej chwili uzupełnie, dodam wiecej opisów i lepiej posortuję. To było tak na początek i trochę zwątpiłem bo pomimo przedstawienia dużej listy stron www i tak są pytania o różne rzeczy które można znaleźć w moim spisie. Teraz więcej pracuję po chorobie i mam mniej czas, często pracuję do późna w nocy. Do tego córka robi maturę i zabrała mi laptopa. Pech, ale dziecko ma pierszeństwo, tym bardziej, że chce studiować informatykę. :laugh: :laugh: :laugh: Myślę, że powstanie taka książka adresowa stron www do której każdy z forumowiczów będzie mógł dorzucić stronkę z opisem. Byłoby to łatwiejsze i odciążyłoby i tak zapracowanego Radka. Kązdy szuka czegoś w interneci, a ma pod ręką, oszczędza czas. Strony które podałem są z różnych dziedzin, ale często związane z modelarstwem choć nie tylko szkutniczym. Sam lubię wejść na inne fora i popatrzeć jak powstają modele. Często obserwując i podpatrując rózne techniki, choć nie tylko. Na podanych stronach są sklepy które sprzedają materiały niedostępne w sklepach modelarskich, ale potrzebne modelarzom. Są strony ze zdjęciami, planami, muzeami i wiele innych. Moja prośba to dorzucajcie strony do tego co ja zrobiłem, dołączę je do spisu, będzie nam łatwiej szukać rzeczy które nas interesują i najważniejsze łatwo będzie do nich wrócić. Pozdrawiam Robert
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert