Chwalimy się
- wodzu
O:Chwalimy się - bałtyckie wraki
Podczas weekendu "zaliczyłem" swoje pierwsze bałtyckie wraki - trałowiec Munin, kanonierka UJ 301, malutka ORP Ślązak i holownik Abille
- Kazek
O:Chwalimy się - szlifierkopilarka
Pozazdrościłem Romkowi i też sobie strzeliłem maszynkę wraz z kątomierzem, jeszcze kilka poprawek i będzie śmigać że hoho:laugh:
Pozdrawiam Kazimierz

Pozdrawiam Kazimierz

Pozdrawiam Kazik 

- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
O:Chwalimy się
Na Dni Morza w Szczecinie zawitał Lampart.
Łódź Wikingów
Rosyjska replika
I Olander
Były jeszcze całe masy żaglowców, łódek i jachtów, ale nie wzbudziły jakoś moich emocji.
Z ukłonami
Andrzej Korycki

Łódź Wikingów

Rosyjska replika

I Olander

Były jeszcze całe masy żaglowców, łódek i jachtów, ale nie wzbudziły jakoś moich emocji.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- yetislawo
Korzystając z okazji zwiedziłem Paryskie Muzeum Marynistyczne.Jest na co popatrzeć i naładować się optymistycznie do pracy nad własnym modelem.Polecam i pozdrawiam serdecznie Sławek.

Sławek Dziewulski
-
We Wrocławiu w ten weekend był zlot modelarzy kartonowych. Było parę modeli pod żaglami. Ale na szybko wstawiam jedno zdjęcie, specjalnie dla Andrzeja1.
i jeszcze jedno zdjęcie dla Andrzeja1

i jeszcze jedno zdjęcie dla Andrzeja1

- Tomek Aleksinski
yetislawo napisał:
Bomba sprawa! Muzeum posiada arcyciekawe zbiory!
Bylem tam kilka lat wstecz, szkoda, ze mnie przedwczesnie wyrzucili na zewnatrz (dostali telefon od jakichs 'terrorystow' arabskich z grozba, ze w muzeum jest podlozona bomba, wiec wszyscy turysci musieli natychmiast opuscic gmach ze wzgledow bezpieczenstwa).
Hmmm... moze jeszcze tam kiedys powroce?
Sluchaj, zrob w dziale "Muzea" obszerniejsza relacje z Twej wizyty plus dodaj wiecej zdjec, jesli mozna prosic, OK?
Korzystając z okazji zwiedziłem Paryskie Muzeum Marynistyczne.Jest na co popatrzeć i naładować się optymistycznie do pracy nad własnym modelem.Polecam i pozdrawiam serdecznie Sławek.
Bomba sprawa! Muzeum posiada arcyciekawe zbiory!
Bylem tam kilka lat wstecz, szkoda, ze mnie przedwczesnie wyrzucili na zewnatrz (dostali telefon od jakichs 'terrorystow' arabskich z grozba, ze w muzeum jest podlozona bomba, wiec wszyscy turysci musieli natychmiast opuscic gmach ze wzgledow bezpieczenstwa).
Hmmm... moze jeszcze tam kiedys powroce?
Sluchaj, zrob w dziale "Muzea" obszerniejsza relacje z Twej wizyty plus dodaj wiecej zdjec, jesli mozna prosic, OK?
- yetislawo
Sluchaj, zrob w dziale "Muzea" obszerniejsza relacje z Twej wizyty plus dodaj wiecej zdjec, jesli mozna prosic, OK?[/quote]
Chętnie spełnię prośbę.Uzupełnię jeszcze o fotki modeli z innych okresów.Myślę że każdy znajdzie coś dla siebie.Do następnej niedzieli.Sławek
Chętnie spełnię prośbę.Uzupełnię jeszcze o fotki modeli z innych okresów.Myślę że każdy znajdzie coś dla siebie.Do następnej niedzieli.Sławek
Sławek Dziewulski
- PanLipazMiodem
Witam
Pisałem parę dni temu, że dostałem fuchę na pomalowanie małego jachtu (malowanie w wersji HARD:woohoo: )
Malowane pistoletem na świeżym powietrzu:woohoo: i żadna mucha nawet nie siadła:laugh:
Wzór malowania wymyślony przez właściciela (chociaż namawiałem go do innego ale jak to się mówi:"Nać klient, nać pannnnn":laugh: )
Przed malowaniem.
Ten chłopek na górze to mój "asystent":laugh: :laugh: :laugh:
Po malowaniu
Pozdrawiam
Przemek
Pisałem parę dni temu, że dostałem fuchę na pomalowanie małego jachtu (malowanie w wersji HARD:woohoo: )
Malowane pistoletem na świeżym powietrzu:woohoo: i żadna mucha nawet nie siadła:laugh:
Wzór malowania wymyślony przez właściciela (chociaż namawiałem go do innego ale jak to się mówi:"Nać klient, nać pannnnn":laugh: )
Przed malowaniem.
Ten chłopek na górze to mój "asystent":laugh: :laugh: :laugh:

Po malowaniu

Pozdrawiam
Przemek
- ataman
- PanLipazMiodem
Tak, to jest ORION.
PS. Prawda, że wzór malowania jest okrutny?:laugh:
PS. Prawda, że wzór malowania jest okrutny?:laugh: