Dziś jest dzień szczególny dla nas wszystkich , nasz Portal Koga ma roczek . Dla mnie jest to rownież dzięń wyjatkowy , po wielu wachaniach postanowiłem rozpocząć relację z budowy modelu HMS Pelican . Model mój powstaje na podstawie planów Harolda M.Hanha i jest budowany w skali 1:48 . W swojej relacji postaram się systematycznie pokazywać postępy w budowie modelu .
A oto kilka zdjęć z budowy :
Łał !!! :blink:
Dzięki Mirku. Sam Cię prosiłem, abyś opublikował to w roczniecę dzięki Ci za to !!!
mam do Ciebie jeszcze jedną - prośbę - przesyłałeś mi przepiękne zdjęcia z robienia samych wręg. Możesz to dokleić>
Radku w takim dniu nie jestem w stanie ci odmowić :laugh:
Zdjęcia nie są w kolejności ale raczej każdy zobaczy po kolei jak co się robi. Postaram się odpowiedzieć na pytania dotyczące poszczególnych etapów budowy , o ile ten temat wzbudzi zainteresowanie :blink:
Mirek czemu nam to robisz :( , przy tak uroczystym dniu jak pierwsze urodziny dołować takich maluczkich jak ja. to nie fer :mad: Coś pięknego aby tak dalej.
[/quote]coś pięknego dech zapiera [quote]
eeeeeeeeeeeeeeeeee... szkoda (a moze nie?...) ze nie widac mojej glupiej miny... rozdziawiam gebe... i nie wiem co powiedziec... no to niech moje milczenie bedzie BARDZO wymowne...