Witam. oczywiście z pokorą a jak że by inaczej?
W moim pokoiku (co widać na zdjęciach) się już nie mieszczę, więc część będzie robiona w piwnicy (mniejsze jednostki,kartony I DŻONKA)
Jak na razie wygląda opłakanie ale za 2mies. Będzie modelarnia, że mucha nie siada
Co jakiś (bliżej nieokreślony) czas będę wrzucał fotki z postępu prac.
niestety jedna szafa (większa) sie tu nie zmieści.
Jeśli pomyliłem działy prosiłbym o przeniesienie do właściwego.
Pracownia modelarska w piwnicy
- Dziecko
- Lokalizacja: {"name":"Polska starogard gda\u0144ski","desc":"","lat":"","lng":""}
- Siberian
Re: Pracownia modelarska w piwnicy
Niespełna 4 metry kwadratowe. Niby niewiele, ale najważniejsze, by było przytulnie.
Własny kącik do pracy, to ważna rzecz.
Własny kącik do pracy, to ważna rzecz.
Pozdrawiam, Wojtek.
- Dziecko
- Lokalizacja: {"name":"Polska starogard gda\u0144ski","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam.
Żeby można było coś robić w przyszłej modelarni trzeba najpierw ogarnąć resztę pomieszczeń.
Następne fotki będą ukazywały już gotowy pokój.
Pozdrawiam.
Żeby można było coś robić w przyszłej modelarni trzeba najpierw ogarnąć resztę pomieszczeń.
Następne fotki będą ukazywały już gotowy pokój.
Pozdrawiam.
- Dziecko
Witam.
Oj trochę się zmieniło, nie próżnowałem.
Pracowania ukończona w 99% ( gdzie nie gdzie retusz i 3 warstwa farby)
Już od jutra (prawdopodobnie) będę już tam robił drobnice,(DŻONKA ), uprzednio oczywiście przenieść cześć rzeczy. jak mówiłem wcześniej u góry największe , nie precyzuje. (kursowanie ze skrzynką z wszystkimi narzędziami, nie widzę sensu kupować wszystkiego drugi raz
pozdrawiam.
Oj trochę się zmieniło, nie próżnowałem.
Pracowania ukończona w 99% ( gdzie nie gdzie retusz i 3 warstwa farby)
Już od jutra (prawdopodobnie) będę już tam robił drobnice,(DŻONKA ), uprzednio oczywiście przenieść cześć rzeczy. jak mówiłem wcześniej u góry największe , nie precyzuje. (kursowanie ze skrzynką z wszystkimi narzędziami, nie widzę sensu kupować wszystkiego drugi raz
pozdrawiam.
- Dziecko
Witam
Praktycznie koniec, jutro można modelować. Brakuje większej maty do cięcia i podwieszanej listwy na narzędzia.
Pozdrawiam.
Praktycznie koniec, jutro można modelować. Brakuje większej maty do cięcia i podwieszanej listwy na narzędzia.
Pozdrawiam.
- dali
Dziecko pisze:Wiem zestawy BE.
Zestawy wcale nie są takie BE. Od dwóch lat można z modelem z zestawu startować w Mistrzostwach Polski w kategorii C 8. Widziałem w 2017 r. Oleśnicy, jakie cuda robią z zestawów Ukraińcy a ja sam nie chwaląc się dostałem srebrny medal za szkuner Halifax.
Gratuluję modelarni, dokupisz sobie jeszcze trochę sprzętu typu szlifierki to i jakość Twoich modeli się poprawi a za parę lat sam wybierzesz się na jakieś zawody.
Pozdrawiam Piotrek
- Dziecko
dali pisze:Dziecko pisze:Wiem zestawy BE.
Zestawy wcale nie są takie BE. Od dwóch lat można z modelem z zestawu startować w Mistrzostwach Polski w kategorii C 8. Widziałem w 2017 r. Oleśnicy, jakie cuda robią z zestawów Ukraińcy a ja sam nie chwaląc się dostałem srebrny medal za szkuner Halifax.
Gratuluję modelarni, dokupisz sobie jeszcze trochę sprzętu typu szlifierki to i jakość Twoich modeli się poprawi a za parę lat sam wybierzesz się na jakieś zawody.
Pozdrawiam Piotrek
Dzięki!
- Dziecko
Re: Pracownia modelarska w piwnicy-modernizacja
Modernizacja warsztatu
Półki jesionowe z oświetleniem LED.
Tej brakuje jeszcze wykończenia.
Półki jesionowe z oświetleniem LED.
Tej brakuje jeszcze wykończenia.